Als Microsoft Certified Professional (MCP) haal ik veel energie uit het helpen van organisaties om projecten op tijd en binnen scope en budget op te leveren. Naast mijn rollen als EPM en PMO consultant geef ik trainingen op het gebied van MS Project en EPM.

Na mijn Master of Science in Business Administration (MScBA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik de bewuste keuze gemaakt om bij LogicaCMG mijn carrière te starten. Ik heb het geluk gehad om hier meteen een intensieve 6-weekse masterclass Project Management Support te mogen volgen. Al snel kwam ik als Project Management Officer op een groot programma in aanraking met de Microsoft oplossing EPM (Enterprise Project Management). De voordelen en enorme potentie van deze krachtige project management tool werden mij al snel duidelijk. Toen ik de kans kreeg om als EPM consultant het EPM team te komen versterken heb ik geen moment getwijfeld. Dit team was verantwoordelijk voor de (internationale) implementatie van EPM binnen LogicaCMG. In deze rol heb ik >100 project teams gecoacht en ondersteunt in het gebruik van EPM. Daarbij heb ik EPM trainingen gegeven in binnen- en buitenland (zowel intern als bij de klant).

Na een korte uitstap gemaakt te hebben naar een consultancy bureau gespecialiseerd in Document Management oplossingen heb ik in 2012 besloten om mijn carrière als freelance EPM en PMO consultant voort te zetten. Door mijn ervaring in verschillende sectoren (o.a. high tech, informatietechnologie, overheid, telecom) en een uitgebreid netwerk van partners ben ik in staat om project management uitdagingen in het juiste perspectief te plaatsen en altijd de juiste oplossing(en) te leveren!

Klik hier om contact met mij op te nemen.

5624_5764_mcp