MS Project trainingen (2007, 2010, 2013, Project Online)

Als MS Project trainer leer ik eindgebruikers in diverse rollen om met beperkte inspanning het maximale uit MS Project te halen. U kunt dan denken aan projectmanagers, teamleiders, resource managers, project management officers, etc.. Bij mij krijgt u geen “knoppentraining” maar een praktische en interactieve training aan de hand van een concreet voorbeeld project. Vooraf bespreken we uw specifieke situatie en welke onderwerpen u tijdens de training behandeld wilt hebben. De MS Project training is daardoor altijd maatwerk.

Aan het einde van de training garandeer ik dat de cursisten de behandelde onderwerpen écht begrijpen en direct in hun werk kunnen toepassen. Uiteraard blijf ik ook na de training voor nazorg/vragen beschikbaar. D.m.v. een Service Level Agreement kunnen we indien gewenst een responstijd afspreken.

Planning & Scope workshops

Als facilitator van een ‘Planning & Scope workshop‘ help ik om samen met de belangrijkste stakeholders van het projectteam de scope van het project helder te krijgen (wat is in scope en wat niet). Daarnaast gaan we in de workshop de taken (inclusief schattingen) en mijlpalen definiëren die moeten leiden tot het gewenste project resultaat. Het resultaat van een Planning & Scope workshop is een heldere scope en een realistische en gedragen planning. 

Trainingen en workshops kunnen in-company worden gegeven of bij Het Nieuwe Kantoor (door heel Nederland). Op verzoek kan voor trainingslaptops worden gezorgd.

Klik hier om contact met mij op te nemen.